Fevzi BUYRUKCU - Okul Müdürü

1981 yılında Kırıkkale’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kırıkkale’de tamamladı. Kırıkkale Lisesi mezunudur. Yükseköğrenimini Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı’nda tamamlayarak 2004 yılında Sınıf Öğretmeni olarak mezun oldu. 2006 yılında Van İli, Gürpınar İlçesi, Sakalar Köyü İlkokulu’na Sınıf Öğretmeni olarak atandı. Burada öğretmen, müdür yetkili öğretmen ve asker öğretmen olarak görev yaptı. 2007 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İlköğretim Ana Bilim Dalı Sınıf Öğretmenliği Bilim Dalı’nda “Sınıf Öğretmenlerinin Öğretimsel Liderlik Rolleri” isimli tezini yazıp, Bilim Uzmanı unvanını alarak tezli yüksek lisansını tamamladı. 2007 yılında “Aday Öğretmenlerin Mesleki Beklentilerine İlişkin Görüşleri” adlı makalesi Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi’nde yayınlandı. 2010-2012 yılları arasında Van İsmail Hakkı Tonguç İlköğretim Okulu’nda Sınıf Öğretmeni olarak görev yaptı. 2012 yılında Ankara İli Altındağ İlçesi Özdemir Gürocak İlkokulu’na sınıf öğretmeni olarak atandı. Burada sınıf öğretmeni ve müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2020 yılında Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Özel Kalem Müdürü, 2021 yılında Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yaptı. 2021 yılında Altındağ İlçesi Nihat Başakar İlkokulu’na Okul Müdürü olarak atandı. Yüze yakın Hizmet içi Eğitim Kursunda; Eğitim Merkezi Müdürü, Eğitim Yöneticisi, Eğitim Görevlisi ve Kursiyer olarak görev yaptı. Meslek hayatında; 2 Teşekkür Belgesi, 5 Başarı Belgesi, 1 Üstün Başarı Belgesi ve 1 Ödül Belgesi ile taltif edildi. Halen Altındağ Nihat Başakar İlkokulu’nda Okul Müdürü olarak görevine devam etmekte olup, Oğuz Kaan ve Metehan’ın babasıdır.

(312) 376 5819 Eposta